שינוי צבע לאחר כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

20/05/2013 | 23:53 | מאת: נועה

כוויה בירך דרגה 2.לפני 8 חודשים.כוויה מפנגן קפה רותח ביותר.היום יש לי הבדלי צבע וזה ממש מפריע לי.(הכוויה בהירה יותר מצבע הגוף שלי) צבע עורי כהה אך לא יותר מידי. מה יהיה לדעתך??האם יש עוד סיכוי לשיפור?? הירך והבטן ניכוו. ולהחורה זה מציק מאוד את הוודאי מבינה אותי. אשמח לדעתך

נועה שלום סליחה על תגובתי המאוחרת.. אכן הבדלי צבע מפריעים ולא קלים לטיפול. מציעה לך לבצע עיסוי יומיומי בקרם ללא תוספת צבע ו/או ריח...בכדי לנסות ולעבוד על סיבי הקולגן של העור ולהביא לזרימת דם טובה יותר באזור הצלקת.אם צבע עורך הבסיסי כהה, קרוב לוודאי שתבחיני יותר בהיפופיגמנטציה.. בעור הבהיר יותר בצלקת. אשמח לסייע לך במידת הצורך, נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות