כווית שמש דרגה 2

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

05/05/2013 | 02:20 | מאת: נופר

היי, נכוותי ברגליים לפני כמעט שבועיים, היו לי שתי שלפוחיות גדולות על השוקיים. יום אחרי שהופיעו הלכתי לרופא עור שיפוצץ אותן. המצב לאט לאט השתפר אבל עכשיו בכל יום כשאני מורידה את התחבושות כדי לשטוף את הרגליים ולשים מחדש סילברול מתגלה עוד עור חדש שמתחדש (שלא הייתה בו שלפוחית) וזה אדום מאוד ומאוד מלחיץ. צירפתי לך תמונה על מנת לדעת אם הטיפול שאני עושה נכון וזהו תהליך ריפוי נכון שצריך לקרות, כי במקום להשתפר זה מרגיש שזה מתדרדר עם כל יום. תודה מראש! תמונות- http://jpg.co.il/view/518597f324044.jpg/ http://jpg.co.il/view/518597f32f32d.jpg/

נופר שלום רב, לצערי לא מצליחה לפתוח את התמונות. עור שמתחדש יכול להראות אדום מאד ואין הדבר מחייב שטיפולך אינו תקין או מתאים. איך המקום מרגיש? מקווה מאד שאינך חושפת את האזור לשמש. חשיפת כוויה לשמש יכולה גם להאדים מאד את האזור המחלים. בד"כ בשלב זה של שבועיים מיום הכוויה את אמורה לראות הגלדה כלשהי, תלוי בחומרת הכוויה. לגבי המשך השימוש בסילברול, אינני יכולה לראות את האזור אז בדקי בקופת חולים האם את צריכה להמשיך במשחה זו או שאת יכולה לעבור לקרם אחר לעיסוי יומיומי... החלמה מהירה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות