כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

28/04/2013 | 01:32 | מאת: שרה

נכוותי בבטן משעווה חמה וכעת האזור אדום , עם 2 שלפוחיות. רציתי לדעת כיצד אפשר לטפל בזה? והאם צריך לפוצץ את השלפוחיות או לא? אני ממש מפחדת שתישאר לי צלקת. כיצד אפשר לטפל באיזור?

שרה שלום רב מתי נכווית??לגבי השלפוחיות, אינני נוגעת בהן למעט כאשר הרופא המטפל עושה זאת. בשלב זה רצוי למרוח קרם לטיפול בכוויה או ספריי אלו-פירסט(ספריי עשוי מצמחי מרפא בנוסף לאלווורה).לאחר מספר ימי הגלדה אפשר לעבור לעיסוי קל עם קרם, רצוי ללא תוספות ריח וצבע. המעבר לעיסוי יהיה רק לאחר ההגלדה וסגירת הפצע. את מוזמנת להגיע אלי להראות לי את אזור הכוויה. החלמה מהירה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות