נפיחות ברגל יום אחרי תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

31/12/2012 | 11:53 | מאת: מאור

בוקר טוב אתמול נכוויתי בקרסול מפיצוץ צינור מים רותחים בשטח נרחב 70% מההיקף עם שלפוחיות ללא נפיחות או בצקת שמו לי פדים מרוחים בסילברול וחבשו לי את הרגל היום התנפחה לי קצת הרגל ואני מתקשה ללכת האם זה חלק מההחלמה? יש לציין שבעבר נכוויתי בצורה דומה רק בשטח יותר קטן הייתה נפיחות שירדה בהדרגה

מאור שלום רב מקווה שאתה מרגיש טוב יותר.לגבי הנפיחות שבכף רגלך, ממליצה לך לגשת למרפאה-קופת חולים, לבדוק את החבישה ואת כף הרגל עצמה.מכיוון שאתה מתאר נפיחות מקומית חשוב מאד לבדוק את אזור הכוויה. החלמה מהירה, נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות