כוויה דרגה 2 שטחית בפנים!

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

10/03/2011 | 03:32 | מאת: אביב

שלום, הרמתי את מכסה הרכב ופתחתי את מכסה הרדיאטור ועפו לי מים רותחים על הפנים! כתוצאה מכך נכוותי בפנים והתקלף לי העור ! איזה משחה מומלץ לשים על הפנים ? כמה זמן? וכמה פעמים ביום? האם ישאר צלקת? ועל ידי איזה טיפול בדיוק ומשחה בדיוק לא תהיה לי צלקת בפנים ! זה חשוב מאוד! נ.ב: הביאו לי בבית חולים משחה בשם "ביאפין" בתודה מראש אביב

אביב שלום רב סליחה על העיכוב בתשובתי. מה שלומך היום???משחת הביאפין שקיבלת בביח טובה מאד, חשוב לדעת מה מצב הפנים כיום. האם התקלף העור? נותרו שלפוחיות? אשמח להשיב לאחר והפעם ביתר מהירות.. להתראות נילי

25/03/2011 | 09:51 | מאת: אביב

בוקר טוב, תודה על תגובתך! כרגע מצב העור בצבע ורוד ולא היו שלפוחיות או החמרה במצב ! שמתי ביאפין והמצב יחסית נרגע מקווה שלא ישאר לי בסוף צלקת או משהו כזה! שבת שלום ותודה אביב

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות