כווית קור עם נפיחות ושלפוחיות

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

02/07/2020 | 08:09 | מאת: Al

לאחר כאבים ברגל, בשריר הארבע ראשי הוצמד קרח למקום לזמן רב, כתוצאה מקר נראה שישנה כווית קור, ברגע הראשון המקום היה לבן וקשה מאוד ואחרי חימום המקום עם מים למים וכעבור 12 שעות הופיעו כמה שלפחויות והמקום מאוד נפוח וקשה. האם אלה תופעות לוואי רגילות ויחלפו עם הזמן? האם יש צורך להגיע לבית החולים לבדיקה נוספת?

שלום רב מציעה לך לגשת לאחות מרפאה בכדי לבדוק את הרגל ולוודא שלא נוצר זיהום באזור הכוייה. החלמה מהירה

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות