רחובות

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

31/08/2010 | 20:46 | מאת: מירי

שלום, קיבלתי כוויה נרחבת בדרגה 2, בגב כף יד שמאל, ממים רותחים לפני שלושה ימים. כל שטח הכוויה מכוסה בשלפוחיות בגדלים שונים. רופא עור ניקוב את חלקן. אני משתמשת בסלבירול. השאלה האם עלי לחבוש את הכוויה? האם יש טיפול נוסף, מלבד סלבירול?

מירי שלום רב סליחה על תגובתי המאוחרת.מה שלומך?לגבי חבישת אזור הכוויה, דעות חלוקות. החבישה נועדה לשמור על ניקיון המקום. אם את בביתך, אינך זקוקה לחבישה. סילברול הינה משחה טובה מאד לכוויה בגב כף יד ולמעשה היום כשבוע וחצי אחרי הכוויה את אמורה כבר לחוש בהטבה. כדי לענות לך בפירוט אשמח לשמוע איך האזור נראה היום. החלמה מהירה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות