כוויה כימית בכף היד והפנייה למחלקת ריפוי בעיסוק

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

08/07/2019 | 11:54 | מאת: רביד

שלום רב אני מזה חצי שנה עם סוג של כוויה כעמית[דרמטיטסס].ויובש אמנם ליובש אני מורח קרם ויש הקלה מצד שני המקום עצמו עקב שתי שלפוחיות אדומות מעל העור מאד רגיש ולעיתים כואב בכל מגע לבות חום.אני מוזמן למחלקת ריפוי בעיסוק בבית חולים האם הם יכולים לתת לי מענה והמלצה על איך לשמן את כף היד? ופתרון טיפולי לכפחות היד שהם מאד רגישים כמעט לכל מגע אמנם אני רוב היום לובש כפפות אבל זה מאד מסורבל ולא נוח האם יש עוד אופציות נוספות לחבישה?כמו כן קיבלתי לאחרונ ה מחברה חיצונית פלסטר מקרר האם מומלץ לעשות בו שימוש על העור? בברכה רביד

שלום רביד סליחה אך בשל תקלה לא הצלחתי להשיב לפנייתך. ממליצה לך לפנות לרופא עור. בברכה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות