כוויות ברגליים (המשך)

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

30/07/2010 | 17:01 | מאת: רונית

לנילי שלום רב, את המייל הזה שלחתי לך כבר קודם בהמשך לנושא כוויות ברגליים של בתי בת השנתיים וחצי. אני שולחת את המייל הזה שוב לאחר שהצעת לי לעסות את הרגליים בחומרים שאת מכירה. בבית החולים הציעו לי לעסות בקרם של חברת וזליןואת הצעת לי לעסות בחומר שאת ממליצה עליו. (בהמשך יש את המייל המקורי כולל השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות). ראשית תודה רבה על התגובה המהירה. תשובותייך מסייעות לי מאוד ומפחיתות את הלחץ הרב שאני נמצאת בו. שנית, לשאלתך בתי עדיין לא גמולה מטיטולים. היא כרגע נמצאת בשלב שהו היא מדי פעם מבקשת לשבת בשירותים לצורך עשיית צרכים. גם מנושא זה אני חוששת מכיוון שאינני מעוניינת שחבישת הלחץ תהווה בעיה בגמילה. מה לדעתך עליי לעשות בנידון? דבר נוסף, אשמח לקבל פרטים נוספים לגבי הקרם לעיסוי שהמלצת עליו. היכן אפשר להשיגו ומה הן העלויות? כמה פעמים ביום עליי לעסות איתו ולאורך אילו פרקי זמן? ומה הסיבה בצורך בעיסוי? תודה רבה על עזרתך הכבירה, רונית

רונית שלום רב בבית החולים הוצע לך וזלין אינטנסיב קאר בגלל היתו זול ונוח לשימוש. אין כל בעייה להשתמש בו. מנסיוני כפי שציינתי אני מעדיפה קרם אלופרופוליס של חברת פוראוור מחירו 105 שח והא מצויין למטרות רבות כולל עיסוי והחלמת העור. העיסוי המומלץ הוא: בתנועות סיבוביות, עמוק ומותח את העור בהדרגה כמובן בלחץ מבוקר כדי שלא נכאיב. רצוי לבצעו כמה שיותר, יחד עם זאת במצב בו אתם משתמשים בחבישת לחץ בצעו את העיסוי פעם ביום. מטרת העיסוי להפעיל חלחץ על סיבי הקולגן של העור, להביא לשיפור והגמשת הצלקת. בברכה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות