כוויה כימית או דלקת עור ממגע?

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

28/01/2019 | 18:10 | מאת: רחמים

שלום רב לפני חודש נגעתי בביקור בצפון בחומר חיטוי עם אלכוהול וחומרים משמרים.נוצר מיד במקום רגישות לא נעימה וגירוי עז במקום.כן יש במקום סוג של שלפוחית אדומה מעט שכל נגיעה בה מאד כואבת יש במקום תחושת חום מדוע?הייתי אצל מס רופאי עור וטענו שמדובר ויתכן בכוויה כימית או דרמטיטסס אני כרגע מטופל בקרם לחות מסדרת דרמקול ליובש ביד העניין שכל קרם ששמתי שם לא הכי נעים מדוע?האם כוויה כימית סוג 1 או דומה לה מתאפיינת במצב של שלפוחית או אודם על העור?האם מומלץ גם חוות דעת של כירוג פלסטי? [משחת פנסטיל ששמתי שם צרבה ולא היתה נעימה לעור].מה מומלץ?

שלום רחמים נשמע שתגובתך היא רגישות למגע בחומרים אליהם נחשפת. ממליצה על המשך מעקב רופא עור. החלמה מהירה

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות