כוויה באזור הפה- סד

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

19/07/2010 | 09:14 | מאת: מעין

נילי שלום, במסגרת עבודה בלימודי ריפוי בעיסוק אני נדרשת לכתוב על סד מתאים לתיקון ולמניעת מיקרוסטומיה. מצאתי חומר על סד סמידינמי אקרילי, סוג כנראה חדיש יחסית. האם את יודעת אם הוא אכן בשימוש והיכן ניתן למצוא עוד חומר לגביו. תודה מראש

מעין שלום רב מניסיוני הסדים המוצעים בשוק לפתיחת פה הינם יקרים מאד, מאד קשים לשימוש ע"י הלקוח ולכן אינם בשימוש..חברת דה מור ייבאה סד זה בכמה מידות. בריפוי בעיסוק עשינו סד דומה ממקלות ארטיק רחבים עטופים בפדי גזה. מקווה שעזרתי לך, בהצלחה נילי

23/07/2010 | 09:32 | מאת: מעין

שוב שלום נילי, אשמח אם תוכלי לכתוב את שם החברה שייבאה את הסד הזה- ע"פ "דה מור" לא מצאתי דבר עליה באינטרנט. תודה

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות