טיפול הידרותרפיה הניתן כפתרון לכאב גב

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

08/09/2009 | 13:26 | מאת: בוב הבנאי

היי קוראים לי בוב עבדתי בבניין במשך כמה שנים היום אני סובל מכאב בגב התחתון האם הידרוטרפיה תעזור לי להחלים http://www.galgalhatzala.co.il

שלום לבוב הבנאי. קרוב לודאי שיעל (אין לי מושג מי זו אבל היא תמיד עונה) תצרף לך כתובת של אתר המכיל תרגילים לגב. הפעלה אקטיבית ותרגילים זה תמיד טוב. אבל כדי לענות לך בצורה מקצועית, יש לבדוק אותך (פיסית) תחילה: האם הכאב נובע מסיבת טראומה (פעילות לא נכונה) או ניוונית (בהתחשב בגילך), האם קיימת מעורבות עצבית, האם המקור: שרירי, מפרקי או שניהם ועוד ועוד. הערה לכל השואלים והסובלים: תבדקו תחילה ע"י אנשי מקצוע מוסמכים (רופא או פיזיותרפיסט), אשר למדו ועוסקים בפטולוגיה (נזק או מחלה), לא להסתפק באלה אשר צברו את ידיעותיהם בקורס בן 3 חודשים או אפילו סבלו מאותו איזור. הגוף שלנו יקר לנו מידי, כדי שנפקירו בידי חובבנים.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים