אחרי ניתוח למיניקטומיה כריתת דיסק L5-S1

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

15/12/2012 | 16:11 | מאת: רמי

עברתי לפני שלושה חודשים ניתוח למיניקטומיה בחוליות L5-S1 מאז חלה שיפור אולם הכאבים חזרו הקרנות לרגל בבדיקת MRI לפני כמה ימים בדק המנתח ורשם כי יש בלט באותו גובה שנותח שיכול להיעלם עם פיזיוטראפיה והידרותראפיה השאלה אם זה נכון ודבר שני היום התחלתי הידרותראפיה במים וכשחזרתי לבית היו לי כאבים חזקים מאוד יותר ממה שהיה האם זה טבעי

שלוםרב מתוך הכתוב, לא ברור לי המושג"בלט נוסף". במקום שנותח. יתכן ומדובר בהצטברות נוזלים באזור הניתוח, הגורם ללחץ ואמור להספג, במהלך הזמן. המלצתי: לגשת לפיזיותרפיסט/ית העוסקים בבעיות גב, להציג את ה- MRI, להבדק על ידו/ה ולקבל טיפול בהתאם.האם טיפולי ההידרו בוצעו ע"י פיזיותרפיסט/ית, במידה וכן להציג לה/ו את הממצאים והתלונות, אני משוכנע שידעו להשיב.מבחינה תאורטית, התאור אפשרי.

16/12/2012 | 10:29 | מאת: רמי

תודה על התגובה .. אני עברתי בדיקת MRI בימים האחרונים והמנתח ראה את הבדיקה והוא זה שאמר כי יש בלט במקום הניתוח שזה בלט קטן והמליץ לי על חגורה והידרותראפיה ושתי שיטות פיזיוטראפיה . זה לא בלט נוסף אלא במקום הפריצה יש בלט שחזר באותו גובה

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים