הידרותרפיה עם טרכיאוסטום

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

14/04/2011 | 18:39 | מאת: י

רציתי לבדוק אפשרות של טיפולי הידרותרפיה לאדם מחוסר הכרה עם טרכיאוסטום. על מה לשים דגש? מה צריך שיהיה בבריכה? איזו הכשרה צריכה להיות למטפל?

שלום רב טיפול למחוסרי הכרה בהידרוטרפיה, אצלנו בביה"ח זו התווית נגד. מעבר לכך לשם איזו מטרה? במים ישנם פחות גירויים סביבתיים, פחות יכולת שליטה בגוף. טרכיאוסטומיה הינה פתיחת קנה, אסור ממש שיכנס לשם מים ולחילופים מקור זיהום.

שלום רב לדעתי רצוי שיהיה פיזיותרפיסט. היות ואסור אבסולוטית כניסת מים, כדאי לחשוב על טכניקה אחרת ולא במים.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים