הידרותרפיה לבני בן השנה

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

09/11/2010 | 11:07 | מאת: מ

שלום, בני, כמעט בן שנה, נולד בשבוע 29 ויש לו טונוס שירירים גבוה אשר גורם לו לעכוב התפתחותי קל. אנחנו עושים איתו פזיותרפיה שמאד עוזרת אבל שמעתי שגם הידרותרפיה מאד מומלצת לבעיה מהסוג הזה. אשמח לקבל המלצות להידרותרפיסטים טובים באזור המרכז/השרון תודה.

שלום רב בביה"ח שלנו מתבצעת פעילות במסגרת המכון להתפתחות הילד. מבוצע ע"י פיזיותרפיסטית מעולה שהתמחתה בטיפולים אלה ומבצעת טיפולי הידרוטרפיה. ניתן ליצור קשר בטל: 04-8359609

13/11/2010 | 09:09 | מאת: מורן

שלום רב אנחנו גרים בנתניה ומטופלים עם הילד שלנו אצל מיכל שורץ בפרדס חנה היא פשוט מעולה ויש לה הסדרים עם כל הקופת חולים לעסק שלה קוראים המרכז לטיפול ותנועה במים יש לה שני סניפים אחד בקריות -חיפה ואחד בפרדס חנה הטלפון שלהם הוא 0544362686 בהצלחה מורן

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים