האם הידרותרפיה מתאימה לאקלום הגוף

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

06/07/2010 | 01:05 | מאת: רמי

היי אני בחור בן 26 שסובל מהתקררויות חוזרות ואי סבילות לקור חזקה שרק הלכה וגדלה במשך השנים. אני הולך עם ביגוד ארוך בקיץ לא יכול להיות בחדר ממוזג אפילו דקה לא מסוגל לסבול רוח קלה וכל קור הכי קטן אני מתקרר ונהיה חולה. שלא לדבר בחורף שאני לא יכול לצאת מהבית כמעט וגם בתוך הבית עם כמה שכבות צמוד לתנור. כל הבדיקות שעשיתי תמיד יוצאות תקינות ולרופאים אין כל כך מה להציע לי אני פשוט כל הזמן סובל. ניסתי את כל מגוון הרפואות הטבעיות ולא עזר לי כלום. רציתי לדעת אם ההידרותרפיה ושימוש ברפואת מים יכולה להחזיר אותי למצב נורמלי של טמפרטורת גוף בעצם לעשות אקלום של הגוף לקור שלא יסבול מקור כל כך ולא להיות חולה מכך ובעצם לחזק את המערכת החיסונית?? בתודה רבה רבה רמי

שלום רמי לצערי לא במסגרת שלנו. טמפ. המים אצלנו היא כ- 33 מעלות. אין אפשרות להוריד את דרגת החום. לדעתי עליך לבדוק שוב את המערכת החיסונית. בנושא הסתגלות הגוף לקור בהדרגה. אתה יכול לנסות לבד במקלחת. בריאות.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים