צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

20/03/2010 | 09:13 | מאת: חסוי

שלום לכולם לפניי מספר ימים עברתי במרכז סאקר שבת"א ניקוי מעי בטלפון ניתנו לי פרטים שאחרי טיפול אחד אני כבר ירגיש בהבד\ל ובנוסף שטיפול שכזה עושים פעם ב כמה חודשים הבחורה ביצעה עבורי את התנליך הייתה ממש נחמדה כל התהליך עשתה לי עיסוי בבטן דיברה איתי והרגיעה אותי רק שבסוף הטיפול אמרה שאני צריה כבר למחרת לבוא לעשות עוד אחד!!! הייתי המומה ...זה לא מה שנאמר לי בטלפון לאחר מספר דקות אמרה לי שהיא מוסיפה לי כדורים שיעזור ולהזדרזות שלה הקיבה שאלתי עם סזה משלשל והיא אמרה שלא. כשהגעתח "לקופה" על מנת לשלם על טיפול והכדורים הבחורה שישבה בכיסא אמרה שאם יהיו ל שלשולים עדיף שאני אקח כדור 1 ולא שתיים כמו שהבחורה השנייה סיכמה מולי הייתי בשוק למה אני צריכה כדורים משלשלים?? הרי עברתי את הטיפול כדי שזה יעזור לי? אני ממש מבולבלת בסופו של דבר לא לקחתי את הכדורים וגם לא עשיתי טיפול יום למרת הרגשתי כאילו זה מסחטה של כסף שדוחפים לי סתם דברים.... אנ סובלת מעצירויות קשות אני לא יודעת איך זה עןבד בבקשה עזרה ממישהו שיודע אולי באמת הייתצי צריכה לבוא יום אחרי האם כדאי לקחת משלשלים? בבקשה עזרה תוקב

שלום רב הנושא אינו בתחום התמחותי. עליך לפנות לרופא המשפחה בקופת החולים.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים