לגבי לימודים..האם

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

01/10/2009 | 11:16 | מאת: דניאל

ויינגייט באמת מציעים את ההכי טוב..עם המחיר הכי גבוה..? תנאי קבלה: 12 שנות לימוד, ראיון אישי בסיום קורס הידרותרפיה הבוגרים זכאים לתעודות הבאות: הידרותרפיסט מוסמך (מוכר מטעם איגוד הידרותרפיה בישראל) מטפל בשיטת ווטסו - דרגה 1 מגיש עזרה ראשונה. הוראת שחייה ילמדו מקצועות שונים בתחום המים באופן פרונטלי ומעשי. חלקו האחרון של שלב זה יכלול התנסות מעשית (סטאז') של 80 שעות בהן התלמידים יטפלו באופן מעשי בחולים הסובלים מליקויים שונים, תחת הדרכה והנחייה של הצוות הטיפולי של בית החולים. לימודי הידרותרפיה מעשיים: מבוא להידרותרפיה, הלוויק, שחייה טיפולית, וואטסו, באד-ראגז, פילטיס מים, סדנת גף עליון ותחתון, תפעול בריכה טיפולית, התנהלות ובטיחות במים, אתיקה מקצועית, רשומות רפואיות וסודיות רפואית. בנוסף יתקיים קורס מגיש עזרה ראשונה האים באמת זה שונה ממקומות אחריםם..או מה המקום הכי מועדף ללמוד..ולהצליח ..כי אין לי רקע של פזיוטרפיה.אבל התחום אכן עמניין.

שלום רב אני אכן מייצג לצורך העניין את הפיזיותרפיה. התכנים הנלמדים בפיזיותרפיה כוללים פטולוגיה (מחלות), הלימודים עורכים 4 שנים. בווינגייט, אשר נחשב למקום לימודים טוב, יותר מכוון לפיזיולוגיה (תפקוד בריא), לא יכולים להכנס לשיתוק מוחי, ניתוחים אורטופדיים וכו'. אני לא יכול והדגיש בהשוואה למקומות אחרים בהשוואה לווינגייט. משך הלימוד, נושאי הלימוד, הם בהחלט נקודות להשוואה.

01/10/2009 | 11:55 | מאת: דניאל

סליחה שניה,אני פשוט מנסה להבין את מה תשובתך,האם התכוונת שללא פזיוטרפיה מעמיקה ..קורס ההדרותרפיה יהיה פחות אפקטיבי? זה כמו לדוג' קורס מדריכי חד"כ..של כמה חודשים מבלי ללמוד תואר בחינוך גופני. ? מבחינת השוואה..הם פשוט לוקחים תמחיר הכי גבוה..ומכניסים הוראת שחיה.זה מה שנדמה לי בגדול.. תודה על התיחסות.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים