הדרוטרפיה לילדים עם מןגבלות

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

29/05/2017 | 18:19 | מאת: שמואל

אני גר בראשון ומחפש מקום לבן שלי לטיפול בהדרוטרפיה הוא בן 18 עם פיגור בנוני ואמרו לי שזה יכול לעזור בטונוס מוגבר שיש לי ובהרגעה איפה מטפלים בזה אם בכלל? והאם אפשר למצוא מטפל שיכול גם להסיע הלוך חזור?

שלום רב טיפולי הידרותרפיה, המבוצעות על ידי פיזיותרפיסט, עשויים לעזור רבות, בבעיות טונוס מוגבר. עליכם לפנות לקופה המבטחת או לחלופין למרכז השיקום אליו הוא שייך. הם יכולים להפנות לבריכה הטיפולית הקרובה למקום מגוריכם. בד"כ ילדים הסובלים מבעיות פיזיות, נוירולוגיות, מולדות, משויכים למרכז התפתחות או מרכז שיקום. מרכזים אלה מקבלים מימון ישירות ממשרד הבריאות, המימון כולל את הפעילויות שהרופא במרכז מחליט. יש "ללחוץ" עליו. בהצלחה, קובי

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים