"תסמונת טיטזה".

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/03/2010 | 15:41 | מאת: שרון

שלום לפני כשנתיים הובחנתי לאחר כאבים בחזה.שכאבים אלו מקורם בחיבור הסטרנום לצלע. במהלך היום יום מאוד קשה לי לסבול את הכאבים שעולים ויורדים במהלך היום יש פתרון יעיל לכאבים אלו?

15/03/2010 | 23:00 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בד"כ תסמונת TITZE מגיבה לטיפול בנוגדי דלקת כאטופן או נאקסין או ארקוקסיה במשל כשבועיים עד 3. במהלך ארוך של כשנתיים יש לחשוב גם על אבחנות אחרות.

15/03/2010 | 23:19 | מאת: שרון

שלום נכון שהתסמונת לא אורכת מעל כמה חודשים.אבל אני יודע על מקרים שזה נמשך כבר מעל 5 שנים.כמו כן נבדקתי על ידי רופאים מומחים.הבעיה שאף אחד לא יודע למקד את הטיפול.יש לך המלצות? האם אתה ממליץ על בדיקה יותר מעמיקה כגון MRI? והמקרה הנ"ל לא דומה לדלקת פרקים כרונית? תודה

15/03/2010 | 23:19 | מאת: שרון

שלום נכון שהתסמונת לא אורכת מעל כמה חודשים.אבל אני יודע על מקרים שזה נמשך כבר מעל 5 שנים.כמו כן נבדקתי על ידי רופאים מומחים.הבעיה שאף אחד לא יודע למקד את הטיפול.יש לך המלצות? האם אתה ממליץ על בדיקה יותר מעמיקה כגון MRI? והמקרה הנ"ל לא דומה לדלקת פרקים כרונית? תודה

מנהלי פורום ראומטולוגיה