ועדה רפואית צבאית על סקלרודרמה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/02/2010 | 00:21 | מאת: עדי

שלום רב, מזה 7 שנים יש לי מחלת סקלרודרמה (ANA חיובי) המתבטח בתסמונת רינו חמורה - בחורף אשפוז לצורך קבלת אילומידין אף כל חודשיים- שלושה. כיום, אני עומדת לפני תהליך גיוס לצה"ל (תפקיד קצונה)וכמובן אצטרך לעבור וועדה רפואית. רציתי לשאול האם למיטב ידיעתכם,מחלה כרונית זו יכולה לפגוע בתהליך החיול אל מול וועדה רפואית, או שהצבא מגייס גם אנשים עם בעיות כרוניות? (במהלך הצבא לא סבלתי מהמחלה). תודה מראש, עדי

אין לי סמכות לענות במקום הצבא כמובן אבל מניסניוני הדל , כל מקרה מטופל לגופו . אם מדובר בעבודה משרדית ייתכן שיאפשרו לך שירות אולם הרושם שלי היא שהנטייה היא לא לקבל לשירות במקרים כאלה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה