חולשה נוראית בידיים ורגליים עם בצקות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/12/2009 | 01:45 | מאת: מרים

שמי מרים ואני בת 64.מזה חודש אני מרגישה חוסר תחושה בידיים וכאבים.כל פעולה הופכת לבלתי נסבלת .אפילו פתיחת בקבוק הופכת לסבל נוראי.גם הרגליים התנפחו וישנם בצקות והם כבדות וקשה לי ללכת.רופא המשפחה טען בלי לבדוק שיש לי בידיים שריר שהתכווץ ורשם וולטרן.אני יודעת שדבר זה לא נכון.אני לא יודעת לאיזה רופא לפנות שיפענח מה קרה לי.

התלונות שלך נשמעות משמעותיות בהחלט. הברור היינו של רופא פנימאי/ משפחה או ראומטולוג. מציע להתייעץ עם עוד רופא

מנהלי פורום ראומטולוגיה