דלקת בשרירי הידיים כתוצאה מאימון

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/11/2009 | 15:52 | מאת: טל

שלום, לאיזה רופא יש לפנות במקרה של דלקת בשתי שרירי הידיים (השריר שבין הכתף למרפק) ? אנשים אמרו לי שכנראה שזה נגרם כתוצאה מאימון בעומס גבוה ואי אכילה נכונה אחרי האימונים. מה אפשר/צריך לעשות עכשיו ? הדלקת הזאת כבר הרבה זמן שלא עוברת. תודה.

אני מבין שיש חך כאבים שאתה מפרש כדלקת. אם זאת קשה להבין מספורך לגבי טיב הבעיה המדויק. אני מציע לפנות ראשית לרופא המשפחה לבצע בדיוקת כולל מדדי דלקת ואנזימי שריר ולאחר מכן שרופא המשפחה יחליט בהתאם לתוצאות

מנהלי פורום ראומטולוגיה