כאבי ידיים-מהכתף עד כף היד

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/09/2008 | 00:57 | מאת: יוסי

שלום ד"ר . ( ראומוטולוג ) ביתי חיילת בסדיר סובלת מס' שבועות מכאבים ב 2 הידיים ורגל אחת (נפלה לפני 3 חודשים ) כדורים נגד כאבים לא עוזרים ( נורופן , אתופן-400 וכו' ) בביקורנו במיון השבוע נעשה לה צילום 2 ידיים ולא בדיקות דם . הומלץ לנו לבצע מיפוי לגלות/לשלול דלקת פרקים ובנוסף בדיקות דם . לאשתי יש דלקת פרקים . האם דלקת פרקים עוברת בתורשה ? האם יש סוגי דלקת פרקים שמופיעים ונעלמים ? הילדה צעירה ( בת 19 ) בברכה : יוסי

07/09/2008 | 23:27 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

שלום, בהחלט, יש סוגי דלקת מפרקים אשר עוברים בתורשה. יש דלקות כרוניות ויש דלקות חולפות. יש סה"כ כ200 סוגי מחלות מפרקים. הבת שלך זקוקה לבדיקה ע"י ראומטולוג.

מנהלי פורום ראומטולוגיה