חשד לA.S

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/12/2014 | 21:59 | מאת: אביתר

שלום, כרגע קיים אצלי חשד לA.S, והדבר נמצא בבירור. קיימים אצלי כאבים בבוקר, אך גם במשך היום ובמיוחד כאשר אני לוקח את הגב אחורה, ולצדדים הכאבים מורגשים יותר. האם זה מוריד את הסבירות לA.S או לכל משהו ראומטולוגי אחר? למי שיש אנקילוזינג ספונדליטיס, כואב בגב/עמוד שדרה כאשר אותו אדם מזיז את הגב לצדדים או אחורה? תודה.

14/12/2014 | 12:35 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

הכאב יותר אופייני הוא במנוחה, אך בחלק גדול של המטוןפלים עם AS - כאבי יכול להיות במאמץ ובכיפוף. כך שכאב מסוג זה בהחלט לא שולל AS.

מנהלי פורום ראומטולוגיה