תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/09/2014 | 22:38 | מאת: דוד

שלום רב הרבה שנים אני מתלונן על נקודות אדומות שמופיעות לי בגוף אם זה בזעה או אם זה במקלחת בלי סבון רק מים הלכתי לרופא לאלרגיה והוא נתן לי בדיקה בשם ANTINUCLEAR AB שיצא חיובי והבדיקה השניה RNP A AB AHMT JHUCH 1.1 רציתי לשאול מה זה התוצאות האלה ואם יש איזה בעיה או מחלה התורים שלי לרופא עוד הרבה זמן בגלל זה פניתי לחוות דעת מקצועית ממך הרופא אבקש לקבל תשובה בהקדם תודה רציתי לציין שגילי הוא 31 .

תיאורטית התפרחת יכולה להיות קשורה אולם הסבירות נמוכה מאוד אם זה התסמין היחיד.

מנהלי פורום ראומטולוגיה