שאלה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/07/2009 | 12:59 | מאת: לימור

אני סובלת מדלקת פרקים לאחרונה התחילו להופיע נקודות ברחבי הגוף שנראות כמו שפי דם בצבע אדום כהה התנוך של אחד האוזניים שלי גם התרחב מאוד ו"נפל" בצורה מוזרה המקומות האלו מאוד מאוד מגרדים במה מדובר להערכתך ד"ר והם יש קשר בכלל לדלקת?

12/07/2009 | 20:21 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

ביטוים שאת מתארת עלולים להיות משניים להתפשטות דלקת לכלי דם וכל הגוף. עלך להבדק בהקדם ע"י רופא.

13/07/2009 | 16:47 | מאת: לימור

תודה דוקטור הרופא שהייתי אצלו הגדיר זאת כ"פריחה אקזמטוית נומולרית" במידה ואכן מדובר בדלקת - מה הסיבה לכך עשויה להיות?

מנהלי פורום ראומטולוגיה