בטעות נסגר למטה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/12/2012 | 01:24 | מאת: ,

שלום דוקטור ( אובד אצות) אמא שלי סובלת שנים מכאבים קשים במיוחד בשנים האחרונות כאבים= כף רגל, ברכיים,ירכיים חזה, כתפיים ,כף ידיים, זרועות ידיים ,כול החיבורים, גב תחתון לקחה המון תרופות מהרבה סוגים, לפני חודש וחצי הלכה לראומטולוג הוא אמר לה שהיא סובלת פולימיאלגיה נתן לה לקחת 15 מג פרדינזון למשך שנה אם יש ירידה ב-esr'crp אז להוריד כול חודש ב -2.5 מג פרדינזון בימים הראשונים היה שיפור , אבל עדיין מרגישה כאבים כך שצריך גם לתת לה מורפיום 2 מג כפול 3 ולמרות זאת עדיין יש לה כאבים במשך היום, ובלילה היא יושנת דקה ומתעוררת מכאבים, רגליים ,חיבור של כף הידיים ,ואצבעות, 1 אם זה שכיח למחלה שהכאבים הורסים בלילה את השינה 2 האם הכאבים של הזרועות וכול החיבורים וכפות היידים יעברו ככול שיעבור הזמן 3 האם כאבים בחזה זה גם שכיח במחלה הזאת (בדיקות אחרות נעשו) 4 כול השלד כואב במחלה

21/12/2012 | 13:31 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

השאלות אשר נשאלות מחייבות תשובות מדוייקות אשר אני לא יכול לתת בלי לראות את המטופל. באופן כללי - הכל יכול להיות. הכי טוב לשאול אותן השאלות את הרופא הריאומטולוג שמטפל בגברת.

מנהלי פורום ראומטולוגיה