נפיחות וכאבים ברגליים ובקרסוליים-מה לעשות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/05/2009 | 18:53 | מאת: מירה

ביתי היא חיילת הסובלת מתחילת שרותה מהתקפות חוזרות של כאבים בכפות הרגלים ובאזור הקרסול ומטופלת כל פעם באטופןובאיבופן. הפעם הכאבים החמירו והתגלו לה גם נפיחויות ובצקות בברכיים ובכפות הרגליים. אחרי ביקור בבית חולים שבו נערכו לה בדיקות דם וצילום רנטגן נאמר לה ללכת לראומטולוג ובנתיים נתנו לה שוב את הכדורים הנ"ל שלטענתה כבר לא עוזרים.כמו כן יש לה כתמים עגולים אדמדמים על הרגליים( כ-4 כתמים )האם ראומטולוג יוכל לעזור לה במקרה זה? לצערי קשה מאד להשיג תור לראומטולג בצבא אם בכלל. האם המקרה דחוף וכדאי ללכת לרופא פרטי?

19/05/2009 | 23:46 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יכול להיות קשר בין דלקת מפרקים ותפרחת אדומה בשוקיים. ראומטולוג הוא הכתובת. צבא עובד עם מרפאות חוץ של בתי חולים גדולים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה