כאבים באצבע בכף יד ימין לאחר שינה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/08/2012 | 20:35 | מאת: אנונימי

שלום.. מזה מס' ימים רק לאחר שינה אני מרגיש כאבים קלים באצבע בכף יד ימין. הכאבים לא מגבילים אותי ועוברים לאחר שעתיים-שלוש, אך מטרידים אותי (היות והכאבים לא הופיעו אף פעם פני כן). אשמח לדעת במה מדובר.

19/08/2012 | 19:40 | מאת: דנה

אני מצטרפת לשאלה מכיוון שיש לי בדיוק את אותה בעיה. לפני שנה בערך היו לי תסמינים כאלה כמה חודשים, אבל מכיוון שהתסמינים היו קלים ביותר ועברו כמה דקות לאחר היקיצה לא הלכתי להיבדק. אחרי כמה חודשים זה עבר, ושוב אני סובלת מהתופעה כבר שבועיים בערך. האם זה משהו שצריך לבדוק? האם המצב יכול להידרדר ללא טיפול? תודה

20/08/2012 | 13:13 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אי אפשר להגיד מה זה ללא בדיקה - עצב? מפרק? גיד?

20/08/2012 | 13:48 | מאת: אנונימי

אוקיי, אז מה אתה מציע, איזו בדיקה, ואצל איזה רופא (מומחה/משפחה ?)

מנהלי פורום ראומטולוגיה