טיפול בטוטרקסט לטיפול בדלקת פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/08/2012 | 17:55 | מאת: עדי

שלום אני סובלת מכאבים ונפיחות בכפות הרגליים בהפרשים של כל 5 חודשים בערך , יש חשד לדלקת פרקים ( הקליניקה מתאימה ל SPA במיוחד בהעדר RF וכן המחלה לא סימטרית ) הוצע לי טיפול בטוטסרקסט 10 מ"ג פעם בשבוע ולמחרת לקחת חומצה פולית ולבצע פעם בשבועיים בדיקת דם . האם יש תופעות לוואי ? האם יש תרופה אחרת שלא צריך לבצע בדיקות דם בתדירות גבוהה? ושאין לה תופעות לוואי . תודה עדי

16/08/2012 | 15:28 | מאת: עדי

תיקון טעות הוצע לי טיפול בטוטסרקסט 10 מ"ג פעם בשבוע 4 כדורים בבת אחת ולמחרת לקחת חומצה פולית

מנהלי פורום ראומטולוגיה