פריחה וגרד

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/08/2012 | 08:28 | מאת: גילה

שלום בת 57 בריאה עד שלפני 3 חודשים התפרצה דלקת חריפה בקרסוליים. האבחנה: דלקת מפרקים ריאקטיבית למחלת חום. קיבלתי טיפול בסטירואידים. השבוע החלו כאבים וגרד בכפות הידיים. הבוקר פריחה בכל הגוף. מעט גרד במקומות נוספים בגוף. האם יתכן קשר בין התופעות האחרונות (פריחה וגרד) לדלקת מפרקים? תודה

12/08/2012 | 10:57 | מאת: ד"ר סלובודין

קשה להגיד. אם הכל כבר עבר וחזר אחרי 3 חודשים רק גרד - אז בספק שזה אותו דבר. אם הכל חזר מייד אחרי סיום טיפול בסטרוידים - הקשר יתכן.

מנהלי פורום ראומטולוגיה