A.B2 GLYCOPROTEI IgG

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/08/2012 | 17:02 | מאת: lilim2m

שלום, לפני כחודש אובחנתי כחולת לופוס והרופא שלח אותי לבצע בדיקות. מחד, בספירת הדם יצא שכמות טסיות דם הוא 90,000 ומצד שני קיבלתי תוצאות שסותרות לכאורה: A.B2 GLYCOPROTEI IgG -63.00 U/ml כאשר הגבול הוא עד 12U/ml וגם- NTI CARDIOLIPIN IgG - 22.10 U/ml האם זה הגיוני שיש 2 תשובות שסותרות לכאורה אחת ת השניה? האם התוצאות תקינות או שיש מקום לחשש? האם צריך לקחת קומדין?

09/08/2012 | 14:49 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

התוצאות לא סותרות. מדובר נובחות של antiphospholipid antibodies במסגרת לופוס, שקשורים גם לרמות נמוכות של תרומבוציטים. הריאמטולוג שלך יחליט אם יש צורך בקומדין.

מנהלי פורום ראומטולוגיה