נוזל תוך מפרקי בכף הרגל עקב מכה.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

01/08/2012 | 00:33 | מאת: לירי

בבדיקת mri של כף רגל ימיןיצא תקין פרט לנוזל מעט מוגבר במפרק הקרסול במפרק הטאלו נביקולרי ונוזל מוגבר ב-mtp 1.הכל נגרם עקב מכה.האם נוזלים כאלה ברוב המקרים נספגים ואחזור למצבי או שיכול להיות שמדובר בתופעה לטווח ארוך מאוד.אני קצת מודאגת כי כבר חודשיים אני סובלת יש אמנם שיפור אך עדיין יש כאבים .אבקש תשובתך מה בדרך פרק הזמן המקסימלי ליהפטר מהסיפור הזה.

07/08/2012 | 10:16 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש עשרות סיבות לנוזל במפרק קרסול - אם יאן אבחנה מדוייקת אני לא יכול להגיד מה יהיה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה