ראמטיזם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/07/2012 | 18:45 | מאת: אלינור

יש לי שאלה מדוע כשחם בחוץ ( כמו הימים שהיו לאחרונה) הכאבים עוברים? ודבר נוסף,פיברומיאלגיה שייכת לתחום של ראמטולוגים וזו אינה דלקת ששיכת למערכת החיסונית. אז מה המנגנון של מחלה זו? זו גם לא העינ נוירולוגית נכון? מנסה להבין בראמטיזם או בכל מחלה ראמטולוגית שפוגעת ברקמות איזה מנגנון בגוף מופעל?- מערכת עצבים, חיסון? תודה

חום באופן כללי מיטיב עם זרימת דם לאיברים ועשוי לשפר מצב דלקתי המנגנון לפיברומיאלגיה אינו ברור אך נכון כי נראה כי העינין קשור בעיקר למצב עצבי

04/08/2012 | 01:02 | מאת: אלינור

תודה וראמטיזם זה דלקת? תגובה של מערכת החיסון?

מנהלי פורום ראומטולוגיה