בהמשך לשיחתנו ANA חיובי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/07/2012 | 16:23 | מאת: חן

היי, זה לא שחשדו בלופוס,פשוט היתה לי הפלה, הרין כימי התלוננתי על חולשה בגוף (יש לי כבר שני ילדים הריות תקינים)ורופא הנשים נתן לי את הבדיקה של ANA שיצא חיובי 1.4 ואז הראומוטלוג נתן לי את שאר הבדיקות שוב ANA יצא חיובי 1.5 יותר גבוה מלפני חודשיים וDNA DS AB שיצא לפני חודשיים 26 חיובי כעת יצא 20 חיובי.שאר הבדיקות שנתן CRP CC ESR RNP יצאו תקינות.יצא גם חוסר בויטמין D יצא 25 ומגנזיום 1.9.יש ליעייפות קצת חולשה אבל אני בסה"כ מרגישה טוב. האם אני בריאה ? מותר לי להכנס להריון?

זה לא אומר שאת חולה בשלב זה בלופוס אבל דורש ברור קרישיות יתר בעיקר ACLA ו B2mcg ו LAC לפני ניסיון חוזר להריון ומעקב ראומטולוגי

מנהלי פורום ראומטולוגיה