פיברומיאלגיה ופריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/07/2012 | 10:23 | מאת: רותי

שלום לכם עברתי ניתוח בעמ"ש מותני לפני 3.5 חודשים. מאז לא מתאוששת בכלל. התברר כי יש לי פיברומיאלגיה, שכנראה זו הסיבה לאי ההתאוששות. הייתי אצל ראומטולוג שנתן לי ליריקה 75 מ"ג בשבוע הראשון, בשבוע השני ואילך 75 מ"ג ביום ו-75 מ"ג בלילה. היה לי מאוד קשה להתרגל לכדור, הייתי עייפה מאוד. והתחלתי לקחת כדור לקראת הצהריים.. הבעיה שעדיין יש לי כאבים, והכדור לא עוזר, האם מותר לי לקחת רוקסט יחד עם הליריקה? או לפנות לרופא שישנה לי את מינון הכדור? התור לרופא רק בחודש הבא.. אשמח לחוו"ד מטעמכם. התחלתי טיפולי דיקור ורפלקסולוגיה, יש סיכוי שזה יעזור בהמשך הזמן.. אני אופטימית.. תודה

במקרה זה מציע להתרכז בדיקור ריפלקסולוגיה ואם את מסוגלת פעילות גופנית מתונה

03/08/2012 | 10:20 | מאת: רמי

יש סיכוי רציני שהסיבה לכך שאינך מתאוששת הוא הניתוח עצמו כ 30 אחוז ממשיכים לסבול אחרי הניתוח ביניהם אני.

מנהלי פורום ראומטולוגיה