כאבים בלסת שמאל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/07/2012 | 10:42 | מאת: יובל

שלום, לפני כ5 ימים (3.7.12) התעוררתי בבוקר עם כאבים בלסת שמאל. הכאבים הם בלסת העליונה ליד האוזן, ולא באזור הלחי. האוזן עצמה לא כואבת. הכאבים מורגשים בעת הפעלת שרירי הלסת (אכילה, פיהוק וכו'..) קשה לי לזכור אם אכלתי משהו מסויים יום לפני הופעת הכאבים. הכאב בנתיים לא משתפר, וב2 לילות הראשונים קמתי עם כאבים בלילה. פרטים נוספים: גיל: 26. אין כאבי ראש. עקרתי את כל שיני הבינה שלי לפני שנים.

נשמע כמו בעיה במפרק הלסת TMJ - אפשר לנסות טיפול נוגד דלקת כמו אטופאן או ארקוקוסיה למספר ימים

מנהלי פורום ראומטולוגיה