כאבים והירדמות בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/06/2012 | 20:28 | מאת: עמי

שלום, אישתי, אתיה, בת 56 אחות בית חולים במקצועה, סובלת מזה חודשים רבים מהירדמות קבועה בכפות הידיים ומעת לעת גם בכפות הרגליים וכן מכאבים במקומות אלו. עברה ניתוח לשחרור התעלה הקרפלית מימין, אך זה לא עזר. עשתה mri צוואר ופגשה היום נוירוכירוג של עצבי עמוד השדרה שאמר כי הבעיה היא כנראה ראומטולוגית. בבדיקה על ידו הוא אמר/כתב כי היא סובלת מכאב בעל אופי מיגרטורי שמתרכז סביב הפרקים. בבדיקה רגישות ניכרת במישוש והנעה של מרבית המפרקים בגוף. מה אתם אומרים על כך? תודה, עמי

25/06/2012 | 21:53 | מאת: עמי

תוספת: אישתי לוקחת כבר חודשים ארוכים סימבסטטין 40 מ"ג ושמעתי כי עלולות להיות תופעות לוואי של כאבים בכפות ידיים ורגליים. מה אתם אומרים? תודה, עמי

מנהלי פורום ראומטולוגיה