טיפול ארוך טווח בפלקווניל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/06/2012 | 15:49 | מאת: מטופל פלקווניל

יש לי קיבה רגישה ואני מטופל בפלקווניל כבר חצי שנה ולמרבית השמחה התרופה עוזרת בדלקת פלינדרומית שאני ססלתי ממנה בשנה האחרונה. רציתי לדעת כיצד ניתן למנוע את היציאות הרכות שהתרופה גורמת והעיוותים בקיבה הכוללים גזים וכאבי בטן. ניסיתי אומפרדקס ללא תועלת תודה מראש

אם המצב טוב אפשר פשוט להפחית מינון לכדור אחד ליום ייתכן וזה יפחית תופעות לוואי ועדיין ימנע את הישנות הסימפטומים - תתיעץ אם הראומטולוג המטפל

16/06/2012 | 09:25 | מאת: מטופל פלקווניל

חגית פדובה ממרפאות חוץ באיכילוב חזרתי לכושר = ריצה / אופניים / יוגה / גלישה רק שהסיפור עם הקיבה לא נעים תודה על התגובה

מנהלי פורום ראומטולוגיה