ערכי cpk גבוהים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/06/2012 | 13:13 | מאת: גל

בני בן 17.5. בעבר עשינו לו בדיקות דם לאחר שהיה בחדר כושר (במקרה), וה-cpk שלו היה מאד גבוה (בהתחלה מעל 700 ולאחר כמה ימים כ-4000). עכשיו לאחר כשנה עשינו לו שוב בדיקת דם לאחר חדר כושר, ושוב ה-cpk הגיע למעל 900. יש לציין שהוא לא עושה ספורט בדרך כלל. הו א לוקח רספרידל, והוא סיים לפני יותר מחודש טיפול בראקוטן (הערכים הגבוהים לפני כשנה היו לפני הטיפול בראקוטן). אני יודעת שזה יכול להיות מסוכן ולפגוע בכליות (ובמה עוד?), אך אני לא מקבלת תשובה לגבי זה מרופא המשפחה, והילד לפני צבא. אני רוצה לדעת עם מי ניתן להתייעץ. תודה, גל

צריך לבדוק איך הערכים שך CPK כשאינו עוסק בספורט מי שמתמחה בתחום של מחלות שריר הם נוירולוגים מסויימים

מנהלי פורום ראומטולוגיה