כאב בעקב ולאורך קרסול(הגיד)

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/06/2012 | 22:49 | מאת: ליז ק

לאחרונה (מזה שנה) כאב בעקבולאורך הקרסול. צלום ובדיקת אורטופד הצביעו על דלקת גיד של הקרסול. טיפול עם משחה הומאופטית הקלו הכאב. נסיון לשנות נעל כמו כזו עם עקב קטן שפרו במעט. מה דעתכם- המלצתכם מופנה למומחי הפורום-למניעת כאב מתמשך. בתודה למענה בהקדם. בכבוד רב אליז

15/06/2012 | 18:22 | מאת: ד"ר דורון רימר

דלקת בגיד אכילס קשה לטיפול . ניתן לנסות תכשיר נוגד דלקת כמו וולטרן נקסין ארקוקסיה אטופאן וכו' ל 20 ימים בתקוה שיועיל . יש לוודא שאין זו חלק מדלקת מפרקים רחבה יותר (האם יש כאב גב תחתון?)

מנהלי פורום ראומטולוגיה