טיטיס סינדרום

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/06/2012 | 12:09 | מאת: רוזה

שלום יש לי בעיה רצינית בטיטיס סינדרום. יש לי התקפות של כאבים חזקים שאנני יכולה לא לשבת וכמובן לא לישון אני בגיל 72 אנני יכולה לקחת טיפול תרופתי לדלקות לוקחת רק אוטטלגין. שזה ממש לא עוזר. השאלה שלי איזה ספורט אני יכולה לעשות. האם שחיה זה טוב? תודה

10/06/2012 | 16:15 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אם מדובר בטיטזה סינדרום (TITZE) - זה דלקת סחוסים ליד עצם החזה ולא יכול להיות קשור לקשיי ישיבה. אז לא הבנתי מה הבעיה. סליחה.

10/06/2012 | 19:33 | מאת: רוזה

הבעיה שלי היא COSTOCHONDRITIS שיש לי התקפה הכאבים לא מאפשרים לי לשבת ולשכב השאלה היא האם מותר להתעמל.

מנהלי פורום ראומטולוגיה