שלום לכם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/05/2012 | 14:43 | מאת: עדי

רציתי לברר: שבוע וחצי אחרי תאונה החלו מיחושים קלים בברך שנפגעה מרכב במהירות איטית. כעבור 10 ימים נוספים התפניתי לבי"ח עקב כאבים עזים שהחלו בברך. מאז הם באים והולכים. מעבר לכך, אני סובל מגב תחתון והכאב מקרין גם לאותה ברך. האם קיימת בעיה עצבית? לציין שהייתי אצל אורטופד ברכיים מומחה שלא מצא בעיה מהותית בברך, ונרשמתי לטיפולי כירופרקטיקה, שם מטפלים גם בברך וגם בגב. עוד כמה פרטים רלוונטים: א. לפני התאונה סבלתי שנים מהגב והצוואר, ודווקא אחריה התחלתי בהליכות ארוכות בפארק, מתיחות וכו". יש טווח תנועה טוב יחסית לאדם לא גמיש שלא עסק בפעילות ספורטיבית. ב. הכאב אינו קבוע. הוא בא והולך. בנוסף, אני יושב/שוכב באלכסון על בסיס קבוע בתנוחות לא נוחות שגורמות לכאב ולחץ בחוליות. ג. אני מאוד לחוץ וכבר מעל שבוע לא יושן כסדרי (גם קודם לכן), לא אוכל כמו שצריך, וירדתי במשקל. מפחד מכאבים פסיכוסומטים שילוו אותי. אנא ייעוצכם

16/05/2012 | 12:13 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

מה שקשור לכאבים לפני התאונה - אני לא יכול לתת אבחנה on-line. בד"כ סיבוכים שאחרי תאונה - בטיפול אורטופד.

מנהלי פורום ראומטולוגיה