כאבים בשרירי בטן תחתונה ו מפסאות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/05/2012 | 22:25 | מאת: דניס ש

כבר מעל חודש וחצי כאבים חזקים בשרירי בטן ו תחתונה ו מפסאות בכול פעילות עם הגם או ש אני רץ הייתי אצל כרורגים ו עשיתי אולטרסאון ו אף אחד מ הכירוגים לא יודע מה יש לי אבל כאבים רק. מדברים ו אני לא יכול לעשות שום פעילות פיזית כול מאמץ אל שרירי בטן תחתונה או מפסאות מביאות לכאבים חזקים מאוד מה אני עושה במצב כזה שכרורגים לא יודעים מה יש לי תודה מראש

16/05/2012 | 12:06 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לעתים כאבים דומים יכולים להיות מוקרנים מהגב - אולי לבדוק עם אורטופד.

מנהלי פורום ראומטולוגיה