כאבים,אודם ונפיחות במרפקי האצבעות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/04/2012 | 23:08 | מאת: אור

דר שלום, מזה כ 5 שנים אני סובלת מהתפרצויות שכוללות כאבים, קשיון, נפיחות ואודם עז במרפקי האצבעות. הייתי כבר אצל ראומטולוגים שונים, מנהלי מחלקות. בוצעו בדיקות דם נרחבות נילקחה ביופסיה מאחת האצבעות צילום כפות ידיים ובדיקת emg. כמו כן זומנתי לפגישה באחד מבתי החולים הגדולים בארץ שהשתתפו בו מומחים רבים שבדקו אותי שאלו שאלות רבות והתייעצו בייניהם אך לא העלו דבר. כרגע אני בתקופה של התפרצות קשה. מתקשה אפילו להפעיל את שלט הטלויזיה ומיואשת מאוד מהמצב. קשה לי להשלים עם המצב שאין אבחנה ואין פיתרון. האם באמת עלי להרים ידיים או שיש לך רעיון מה עלי לעשו. בתודה אור

19/04/2012 | 09:34 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בוודאי שלא להרים ידיים! להמשיך להתיעץ, הרבה פעמים אפילו אם לא יודעים מה הבעיה בדיוק, ניתן לטפל בה ולשפר משמעותית את המצב.

מנהלי פורום ראומטולוגיה