מה המשמעות ?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/04/2012 | 22:50 | מאת: א

בן 45 , סוכרתי ( TYPE 1 , אבחון לפני כשנה . בשנתיים אחרונות כאבים מידי פעם באצבע יד שמאל בעיקר בבוקר בשבוע האחרון כאבים בבקמה כף רגל שמאל ( אזור הזרת ) לאחר מנוחה / שינה ובהמשך כאבי בכף יד ימין באזור האגודל תוצאות מעבדה : אימונולוגיה C.R.P | | 0.5 mg/dl :קטן מ | Rheumatoid Factor Quantit | | 5 IU/ml - קטן מ אודה לעזרתך בהמלצות להמשך הברור

17/04/2012 | 19:17 | מאת: א

בהמשך לשאלה שלי מטופל בלנטוס ( 17 יחידות ליום) ובשבועיים האחרונים סימבסטטין 10 מג

19/04/2012 | 18:20 | מאת: א

דילגת על השאלות שלי....

25/04/2012 | 07:41 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אני לא יכול להגיד מה זה - יש אפשרויות רבות ושלב ראשון בהמשך בירור - זו בדיקה על ידי רופא אשר יחליט מה לעשות על סמך תוצאות בדיקתו

מנהלי פורום ראומטולוגיה