איבחון בעייה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/04/2012 | 17:47 | מאת: מימי

שלום רב אמא שלי כבת 70 סובלת מזה זמן (מספר חודשים )מיובש בעניים,באף ,בלחיים ובגרון. כמו כן, במזמן הרגשת היובש הלחיים והאוזניים שלה סמוקות וחמות. בנוסף לכך, אימי סובלת מכאבי עיניים ומגלי חום והזעות הבאים לאחר מכן. אמי החלה לתת שתן בתדירות גבוהה מאוד ללא הרגשת שריפה ביחס לצריכת הנוזלים שלה.(הבחנות ידועות: שחיקת סחוס בברך ימין). אשמח מאוד אם תוכלו לסייע לי לאיזה מומחה\ים עליה לגשת על מנת לקבל את הטיפול המתאים\נכון. חג שמח ריבי

אבחנה מבדלת רחבה בין מחלות אוטאימוניות ועד סוכרת מציע ראשית להתייעץ ברופא המשפחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה