אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

31/03/2012 | 00:10 | מאת: דליה

תודה על תשובתך.אכן היה חום גבוה וכאב גרון,הרופאה אמרה ויראלי. תק' ארוכה של עייפות לפני כחודשיים-שלושה ותלונות חוזרות על כאבים שונים כגון:צוואר מצח,אגודל,מצבי רוח משתנים עצבנות,אפטות מרובות.אין נוקשות חל שיפור בחיוניותו בימים האחרונים יותר פעיל ואנרגטי כפי שאנו מכירים אותו. האם הANA חיובי יכול להיות שלילי בבדיקה הבאה? ככל שנתרחק מתק' EBV? עדיין מתלונן על כאבי רגליים,עדיין אפטות בפה וחוסר תאבון. תודה...מה מידת האמינות לANA?

12/04/2012 | 11:42 | מאת: ד?ר דורון רימר

כן ana יכול להפוך לשלילי בהמשך . אם יש סימנים לשפור זה בהחלט מעודד

מנהלי פורום ראומטולוגיה