כאבים לא ברורים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/03/2012 | 09:26 | מאת: בלה

שלום ותודה. אני אישה בת 63 שסובלת הרבה מכאבי גב כתוצאה מפריצת דיסק, מעבר לזה בריאה . בחודשים האחרונים אני סובלת מקושי וכבדות רבים בכל חלקי הגוף בעיקר בקימה או לאחר ישיבה ממושכת.התנועות קשות לי מאוד. לפעמים חולף אחרי כחצי שעה ולפעמים לא. יש לי כאבים בכל הגוף שאני לא מסוגלת לזהות את מקורם, עצמות או שרירים.כתוצאה הגוף עקום ומרגישה עיוות נוראי בהליכה. קיבלתי מראומטולוג של קו"ח למשך שבוע PREDNISON מ"ג 15ליום.מאוד עזר לי. אחרי שבוע הכל חזר.מה עלי לעשות כדי לזהות את הבעיה. הרופא לא ידע לענות לי. ומה הנזקים ותופעות הלוואי בלקיחת התרופא לאורך זמן וביכלל האם נכון להעזר בתרופה כללית כשאני לא יודעת מה יש לי והאם יש בדיקות שעלי לעשות.תודה רבה.

התאור הוא קצת כללי יכול להתאים אולי ל POLYMYALGIA RHEUMATICA אולם נדרש כאן ברור רחב

15/03/2012 | 13:47 | מאת: בלה

תודה על תשובתך. איפה אוכל לקבל אינפורמציה בעברית POLYMYALGIA RHEUMATICA. תודה בלה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה